Corona Sneltest

Corona Sneltest

Er zijn in Nederland verschillende soorten corona testen in omloop. Zo gebruikt de GGD de PCR-test en wordt er bij de commerciële teststraten gebruik gemaakt van een antigeentest. De antigeentest staat ook wel bekend onder de naam sneltest. De reden dat erg veel mensen voor deze test kiezen, is omdat je binnen een kwartier te weten komt of dat je besmet bent met corona. Bovendien is de betrouwbaarheid van de test 95% en kun je snel terecht bij een commerciële teststraat in Brunssum. Houd er wel rekening mee dat een commerciële corona test niet gratis is.

Hoeveel kost een commerciële corona test?

Wanneer je een commerciële corona test wilt doen, zitten hier kosten aan verbonden. Een kwalitatieve antigeentest die af wordt genomen door experts, kost 65 euro. Wel ben je voor dat bedrag zeker van een betrouwbare uitslag en weet je zeker dat je niet onnodig in quarantaine gaat. Mocht de sneltest positief zijn, dan zal de GGD contact met je opnemen. Zij vertellen vervolgens welke vervolgstappen je dient te nemen. De belangrijkste maatregel die je zelf moet nemen in dat geval, is thuis blijven. Bovendien houd je afstand van iedereen en blijft ook de rest van het huishouden thuis in quarantaine. Laat het daarom direct weten aan belanghebbenden dat je positief getest bent. Zo kunnen zij rekening houden met de situatie en ontstaan er minder snel misverstanden. 

Kosten PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Tijdelijk hoge kortingen, Bestel Vandaag!☝
coronatest sneltest of pcr test met reiscertificaat in kerkrade direct uitslag bij coronatest-heerlen.com

Een coronatest doen in Kerkrade

Er zijn veel verschillende plekken waar je een coronatest, pcr test of sneltest kunt doen in Kerkrade. Daarom hebben de meeste mensen de keuze uit een aantal teststraten wanneer ze een coronatest willen doen. Dat is voor sommige mensen erg fijn aangezien zij hierdoor een keuze hebben. Wanneer je een coronatest wilt doen, is het …

Een coronatest doen in Kerkrade Lees verder »

Scroll naar top