Kosten PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Tijdelijk hoge kortingen, Bestel Vandaag!☝
Zelftest corona Etos

Etos zelftest corona

Een PCR-test Heerlen is niet voor iedereen even prettig, maar helaas soms wel noodzakelijk. Gelukkig mag je nu in veel gevallen gebruikmaken van een zelftest waardoor je de hele procedure zelf in de hand hebt. Ook bij de Etos kun je een dergelijke sneltest corona kopen die, indien goed uitgevoerd, betrouwbare resultaten oplevert. 

Zelftest kopen bij Etos

Bij Etos verkopen ze in principe één soort zelftest. Dat is de Antigeen test Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2. Als je naar de (online) winkel gaat zie je dat ze ook de Lomina sneltest COVID-19 IgM / IgG antilichaamtest verkopen. Maar deze test kan niet gebruikt worden om vroegtijdig corona op te sporen.

etos zelftest kopen online

Lomina sneltest COVID-19 IgM / IgG antilichaamtest

Lomina antilichaamtest kopen

De sneltest van Lomina is bedoeld om antilichamen te detecteren in het lichaam. Dat betekent dat de test als doel heeft om te ontdekken of je corona hebt gehad. Wil je weten of je op dit moment corona hebt dan moet je een PCR test Heerlen doen bij de GGD of een antigeen zelftest.

  • Prijs; €19,99 per 2 stuks
  • Beoordeling Etos klanten: ⭐⭐☆☆☆

Antigeen zelftest Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2

Deze Antigeen zelftest is een van de meest verkochte testen in Nederland. De sneltest Sittard is goedgekeurd door het RIVM en heeft een CE-marketing. Om de test uit te voeren maak je zelf een neusuitstrijkje waarna je na 15 tot 30 minuten de uitslag krijgt. 

  • €2,99 per stuk of €12,49 per 5 stuks
  • Beoordeling Etos klanten: ⭐⭐⭐☆☆

Deskundig advies van Etos

Weet je niet hoe je zelf een test moet afnemen of vraag je je af welke test je moet gebruiken dan kun je bellen naar het nummer 0800-4040017 van Etos. Je krijgt dan een drogist os assistent drogist aan de telefoon die je deskundig en persoonlijk advies zal geven over deze onderwerpen. De lijn is de hele week bereikbaar van 8:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur in de avond

Tarieven PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Nu hoge kortingen: Koop Vandaag!☝

Ernstige klachten

Als je ernstige coronaklachten hebt, is het niet aan te raden om een zelftest te doen of de hulplijn van Etos te bellen. Neem in dat geval direct contact op met de huisarts of huisartsenpost. 

Kosten PCR-Test met Non-COVID document
☝Klik hierboven voor korting, Bestel Vandaag je pcr-test!☝
Scroll naar top