Kosten PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Tijdelijk hoge kortingen, Bestel Vandaag!☝
Innovatieve coronatesten in Heerlen

Innovatieve coronatesten in Heerlen

Nu de besmettingen oplopen. Is er veel vraag naar testen die op een laagdrempelige manier kunnen aantonen of iemand besmet is met corona of niet. Op dit moment zijn er verscheidene coronatesten in de omloop. De één is betrouwbaarder dan de ander. En de een heeft meer tijd nodig voor de uitslag dan de ander. Het bekendmaken van jouw testuitslag verschilt tussen het half uur en 48 uur na afnemen van jouw test. Daar zitten behoorlijke verschillen tussen.

Nieuwe afname methodes

Er is ook vraag naar nieuwe afname methodes. Bij de doorgaanse corona PCR-test wordt met een ruw wattenstaafje wat materiaal gehaald uit jouw neus en keel. De afname duurt maar maximaal tien seconden, maar het is een vrij vervelende manier om een uitstrijkje te laten maken

Betrouwbaarheid verschillende testen

Ook de betrouwbaarheid van verschillende testen is te betwisten. Zo zijn er genoeg corona testen die een vals positief of een vals negatief kunnen aantonen. Nu is een vals positief nog niet zo erg, maar met een vals negatief kunnen er behoorlijke gevolgen aan vast zitten.

Zeker als men werkt met een kwetsbare groep, of zelf in een kwetsbare groep behoort, wil je toch dat deze mensen de juiste test uitslagen krijgen.

Betrouwbaarheid verschillende testen

De innovatiestraat UMC- en GGD Utrecht

De innovatiestraat is een samenwerking tussen het UMC Utrecht en de GGD Utrecht. Onder leiding van microbioloog Marije Hofstra is deze innovatiestraat opgezet. Het doel van deze innovatiestraat is om nieuwe afnamemethodes voor corona testen te ontwikkelen en te valideren. De innovatie teststraat is tevens ook een “gewone” GGD teststraat. Burgers komen langs om zich te laten testen. Tijdens de testafname wordt er per burger meerdere vragen gesteld en er wordt extra materiaal afgenomen. Dit materiaal van de burger wordt dan gebruikt om de uitslagen van mogelijk nieuwe testen te vergelijken met de uitslagen van bestaande standaard testen.

Tarieven PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Nu hoge kortingen: Koop Vandaag!☝

De SpiroNose

De SpiroNose blaastest is ontwikkeld door het bedrijf Breathomix. Het Leids Universitair Medisch Centrum en de GGD Amsterdam hebben samengewerkt met dit bedrijf en extensief onderzoek gedaan naar de werking en betrouwbaarheid van de SpiroNose. De SpiroNose wordt ook wel de elektronische neus of e-nose genoemd. Deze blaastest is een vrij laagdrempelige coronatest waarbij kan worden aangetoond of het lichaam een virus of bacteriële infectie bestrijd. Het principe is dat je blaast in de SpiroNose. En dan meet deze ademtest het verschil in de geur van jouw adem. De geur van de adem van een gezond persoon is anders dan de geur van een ziek persoon.

Kosten PCR-Test met Non-COVID document
☝Klik hierboven voor korting, Bestel Vandaag je pcr-test!☝
Scroll naar top