Heerlen

heerlen coronatest locatie en test straten op 1 rij met pcr en sneltest, reis certificaat bij coronatest-heerlen.com

Als je denkt dat je mogelijk besmet bent met corona, is het belangrijk dat je een test doet. Een corona test in Heerlen kan bij meerdere instanties worden gedaan. Zo kun je hiervoor naar de GGD, maar daarnaast is het ook mogelijk om naar een commerciële teststraat te gaan. Wanneer je kiest voor een commerciële teststraat in Heerlen, is het belangrijk om te weten dat dit geld kost. Om een test af te laten nemen bij een commerciële teststraat moet je vooraf 65 euro betalen. Wel weet je bij deze test binnen een kwartier of je besmet bent.

Hoe maak je een afspraak voor een commerciële corona test? 

Wanneer je een commerciële corona test wilt doen in Heerlen, is het maken van een afspraak erg eenvoudig. Zo staat alles tot in detail uitgelegd op de site van de corona sneltest in Heerlen en is het proces zo ingericht dat er niet veel mis kan gaan. Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is dat je het bedrag van de sneltest moet betalen om de afspraak definitief te kunnen maken. Zorg er daarom voor dat je op het moment dat je een test afspraak wilt maken, bij de rekening kunt vanaf waar je het volledige bedrag wilt overmaken. Wanneer dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, is het niet mogelijk om een sneltest in Heerlen te doen. 

Kosten PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Tijdelijk hoge kortingen, Bestel Vandaag!☝
Wat voor coronatest moet ik doen als ik met iemand in aanraking ben geweest die Corona heeft?

Wat voor coronatest moet ik doen als ik met iemand in aanraking ben geweest die Corona heeft?

Het is zo ver. Je hebt het verschrikkelijke belletje gehad dat je bij iemand in de buurt bent geweest en die die is positief getest op corona. Dit kan een collega zijn waar je nauw mee hebt samen gewerkt. Of een leerling op school die je in de klas hebt gehad, maar niet zeker weet …

Wat voor coronatest moet ik doen als ik met iemand in aanraking ben geweest die Corona heeft? Lees verder »

Scroll naar top